Toppbanner ny medbg ver1 1 2015
Md banner friidrottsskola

Inbjudan till Friidrottsskoletävlingen

8 nov, 2019
Fredagen den 15 november är det dags för terminens Friidrottsskoletävling där alla som är aktiva i någon av IFK Växjös Friidrottsskolor är välkomna att deltaga. Läs mer

Anton Bertilsson - vår färskaste förbundsdomare

17 jan, 2020
Sm square anton o hampus 3894
Han är mitt uppe i sin egna karriär som 400m häck löpare men älskar kanske lika mycket att vara funktionär som han älskar att själv tävla. Läs merIFK Växjös verksamhet för barn 7-10 år


IFK Växjö driver i dagsläget åtta friidrottsskolor runtom i Växjö kommun för barn i lågstadieåldern.

Friidrottsskolorna bedriver sin verksamhet i olika stadsdelar i Växjö med omnejd och emellanåt flyttar man verksamheten till Telekonsult Arena/Värendsvallen för träning/tävling under härliga former.

Varje Friidrottsskola har sin egen kö och för dig som är nyfiken på att börja så ta kontakt med den som är ansvarig för att se hur det aktuella läget är.

Eftersom intresset är stort har flera av våra Friidrottsskolor kö, och därför erbjuder IFK Växjö öppna träningar till alla de som står i kö till våra Friidrottsskolor. Öppen träning är på måndagar. Observera att det inte är tillåtet att samtidigt vara med på träningen på en Friidrottsskola och Öppna träningen. För mer info och anmälan till Öppna Träningen kontakta friidrottsprojekt@gmail.com.

Några av våra Friidrottsskolor kan ibland ha för få ledare. Därför kan vi ibland tillåta förtur för något barn i kö, vars förälder engagerar sig som ledare i träningsgruppen. Detta förutsätter att det finns ett ledarbehov på just den Friidrottsskolan och att barnet har åldern inne för att få vara med i någon av våra Friidrottsskolor. På skolloven erbjuder vi olika lovverksamheter, se aktuell information om detta på huvudsidan eller kontakta IFK Växjös kansli.

Md friidrottskola 3
Md friidrottskola 1

Kontaktuppgifter och träningstider:


Bäckaslöv: Söndagar 16:30-17:30
Kontakta: backaslovfriidrottsskola@gmail.com

Hovshaga: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: daniel@ertgodis.se

Högstorp: Söndagar 17:00-18:00
Kontakta: hogstorpfriidrott@gmail.com

Ingelstad: Söndagar 18:00-19:00
Kontakta: ivarsson.markus@gmail.com

Teleborg: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: ifkteleborg@gmail.com

Ulriksberg: Fredagar 17:30-18:30
Kontakta: johannes.grimheden@gmail.com

Öjaby: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: kjlanglo@hotmail.com

Östra Lugnet: Söndagar 17:30-18:30
Kontakta: ostralugnetfriidrott@gmail.com

Betalning

För att ingå i en träningsgrupp ska man betala medlemsavgift (300kr) och träningsavgift (600kr). Som ny har man rätt att prova på tre gånger innan man betalar. Våra avgifter är på kalenderår. Ni som börjar i en träningsgrupp före sommaren betalar för hela kalenderåret. För er som börjar efter sommaren gäller HEL medlemsavgift och HALV träningsavgift (300+300=600kr) för resten av året. Se mera info på Medlemssidorna.

Md 480x118px is bild stotta forening
Registrera dig som medlem hos Intersport på denna länk så får IFK Växjö en kickback varje gång du registrerar dina inköp på Intersports klubbkort.
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub