Toppbanner ny medbg ver1 1 2015
Md banner friidrottsskola

Anmälan till IFK Växjös Friidrottsskola

Om du vill anmäla ditt barn till någon av våra Friidrottsskolor vill vi att du fyller i formuläret nedan. När det finns plats i någon av de Friidrottsskolor du valt kommer den aktuella Friidrottsskolan skicka ut ett e-mail till dig. Genom att fylla i detta formulär har du alltså endast gjort en intresseanmälan och du behöver vänta på en bekräftelse från en ledare i Friidrottsskolan innan ditt barn är välkommet till vår verksamhet.

Observera att väntetiden kan vara olika lång till våra Friidrottsskolor då antalet platser är begränsade och antalet barn i kö varierar. Medan ni väntar på plats finns också vår öppna träning - mer om den här: Öppna Träningen

Intresseanmälan för Friidrottsskolan

IFK Växjö startar upp Friidrottsskola i Åryd

5 maj, 2020
Sm square md friidrottskola 3
Vill du testa på friidrott i Friidrottsskolan i Åryd för barn födda 2011–2013 som startar upp höstterminen 2020? Läs mer

Månadsinfo - juli månad 2020

31 jul, 2020
Sm square information
Många bra resultat av våra "äldre" Läs merIFK Växjös verksamhet för barn 7-10 år


IFK Växjö driver i dagsläget åtta friidrottsskolor runtom i Växjö kommun för barn i lågstadieåldern.

Friidrottsskolorna bedriver sin verksamhet i olika stadsdelar i Växjö med omnejd och emellanåt flyttar man verksamheten till Telekonsult Arena/Värendsvallen för träning/tävling under härliga former.

Varje Friidrottsskola har sin egen kö och för dig som är nyfiken på att börja så ta kontakt med den som är ansvarig för att se hur det aktuella läget är.

Eftersom intresset är stort har flera av våra Friidrottsskolor kö, och därför erbjuder IFK Växjö öppna träningar till alla de som står i kö till våra Friidrottsskolor. Öppen träning är på måndagar. Observera att det inte är tillåtet att samtidigt vara med på träningen på en Friidrottsskola och Öppna träningen. För mer info och anmälan till Öppna Träningen kontakta friidrottsprojekt@gmail.com.

Några av våra Friidrottsskolor kan ibland ha för få ledare. Därför kan vi ibland tillåta förtur för något barn i kö, vars förälder engagerar sig som ledare i träningsgruppen. Detta förutsätter att det finns ett ledarbehov på just den Friidrottsskolan och att barnet har åldern inne för att få vara med i någon av våra Friidrottsskolor. På skolloven erbjuder vi olika lovverksamheter, se aktuell information om detta på huvudsidan eller kontakta IFK Växjös kansli.

Md friidrottskola 3
Md friidrottskola 1

Kontaktuppgifter och träningstider:


Bäckaslöv: Söndagar 16:30-17:30
Kontakta: backaslovfriidrottsskola@gmail.com

Hovshaga: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: daniel@ertgodis.se

Högstorp: Fredagar 17:00-18:00
eller Söndagar 17:00-18:00
Kontakta: hogstorpfriidrott@gmail.com

Ingelstad: Söndagar 18:00-19:00
Kontakta: ivarsson.markus@gmail.com

Teleborg: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: ifkteleborg@gmail.com

Ulriksberg: Fredagar 17:30-18:30
Kontakta: josen_66@hotmail.com

Åryd: Fredagar 18:00-16:00
Kontakta: hammarstrom_@hotmail.com

Öjaby: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: kjlanglo@hotmail.com

Östra Lugnet: Söndagar 17:30-18:30
Kontakta: ostralugnetfriidrott@gmail.com

Betalning

För att ingå i en träningsgrupp ska man betala medlemsavgift (300kr) och träningsavgift (600kr). Som ny har man rätt att prova på tre gånger innan man betalar. Våra avgifter är på kalenderår. Ni som börjar i en träningsgrupp före sommaren betalar för hela kalenderåret. För er som börjar efter sommaren gäller HEL medlemsavgift och HALV träningsavgift (300+300=600kr) för resten av året. Se mera info på Medlemssidorna.

Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020