Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Funktionärsanmälan

Funk

Funktionärsuppdrag vintern 2023

Här nedan ser ni en lista med alla valda eller tilldelade funktionärsuppdrag för inomhussäsongen 2023. Vi är som vanligt supertacksamma för att de allra flesta gjort sina val i enlighet med föreningens funktionärspass. Ca två veckor före respektive tävling kommer en påminnelse skickas till alla funktionärer för den tävlingen. Ca en vecka före tävlingen kommer en funktionärslista med uppgift och tider för funktionärsuppdragen.

Funktionärsuppdrag inomhus 2023

Funktionärsuppdrag och policy 2023

Hej,
Nu är det dags att välja funktionärsuppdrag för 2023. Detta gäller för ALLA aktiva födda 2012 och tidigare i IFK Växjö.

Vi har på önskemål redan nu även gjort ett formulär för att välja vilka motionslopp man vill hjälpa till på.

Notera att formuläret är till för alla grupper och att vi därför visar alla tillgängliga alternativ när det gäller antal funktionärsuppdrag. De tävlingar ni fyller i att ni kan vara med på kommer ni bli kallade till, fyll inte i fler tävlingar än de du vill hjälpa till på.
Ni som inte fyller i funktionärsanmälan kommer vi sätta upp på de tävlingar där det finns behov - vi jämför funktionärsanmälan med medlemsregistret för att säkerhetsställa att alla IFK Växjös aktiva medlemmar på detta sätt bidrar till föreningens verksamhet.

Om du vid behov behöver byta funktionärspass får du själv hitta någon att byta med samt maila ändringen till anmalan@ifkvaxjo.se

Md prenumerera p  nyhetsbrev
Md bli st dmedlem
Md animiertes gif von online umwandeln de
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md blodomloppet horisontell
Md traningslager tka
Md vardegrund12 1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020