Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Funktionärsanmälan

Funk

Funktionärsuppdrag och policy inför inomhussäsongen 2019/2020!

Under våra sju år i Telekonsult Arena har IFK Växjö gjort sig kända som en uppskattad arrangör av inomhustävlingar. Dessa arrangemang är också en ekonomisk nödvändighet för att vi ska kunna behålla våra låga medlems- och träningsavgifter. För att våra arrangemang ska vara möjliga krävs det att alla ställer upp. Detta har fungerat utmärkt tidigare år och vi hoppas på samma goda insats i år. Här är det en förutsättning att ni som föräldrar hjälper till. Förutom funktionärskapet har vi endast försäljningen av Adventskalendrar som enda krav på våra aktiva. Dessa uppgifter ser vi som "obligatoriska" och viktiga för att IFK Växjös ekonomi ska fungera. Vi förutsätter att ni alla ställer upp på detta. Tack vare Telekonsult Arena kommer tonvikten på våra arrangemang att vara inomhus. Utomhussäsongen 2020 innehåller Växjöloppet 1 maj, Vårruset ? maj och enstaka arenatävlingar, men mer om detta längre fram. Vi vill att minst en förälder för varje friidrottsungdom född 2009 eller tidigare är funktionär på minst två (helst tre) dagar under inomhussäsongen samt på minst två av våra långlopp utomhus. För våra aktiva födda 2006 eller tidigare gäller det att både den aktive och dennes föräldrar ställer som upp som funktionär vid minst två dagar vardera under inomhussäsongen samt på två av våra långlopp utomhus. Här har du chansen att påverka vilka gånger du vill vara med.

Om du vid behov behöver byta funktionärspass får du själv hitta någon att byta med samt maila ändringen till anmalan@ifkvaxjo.se

Funktionärsanmälan formulär

Md 480x118px is bild stotta forening
Registrera dig som medlem hos Intersport på denna länk så får IFK Växjö en kickback varje gång du registrerar dina inköp på Intersports klubbkort.
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub