Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Funktionärspolicy

Funk

IFK Växjös Funktionärspolicy

Allas insats är lika viktig!

Alla behövs och friidrott är inte svårt. Likväl som det behövs en utbildad starter så behövs det hjälp med kaffekokning och krattning av längdhoppsgropen.

Hur ofta måste jag ställa upp?

Om du är född 2005 eller tidigare ska du göra 2-3 funktionärspass under inomhussäsongen (januari, februari och mars). Om du är född 2006 eller senare ska dina föräldrar göra 2-3 funktionärspass under inomhussäsongen (januari, februari och mars). Under maj månad har vi ytterligare två arrangemang som kräver många funktionärer. Det är Växjöloppet (alltid 1 maj) samt Vårruset en till två veckor senare. På båda dessa arrangemang är det obligatoriskt för aktiva födda 2002 och tidigare att hjälpa till samt att vi har ett rullande schema för hur många funktionärer varje grupp behöver bidra med. Så boka in båda dessa arrangemang i kalendern.

Tävlingsprogram

Här på vår hemsida finns aktuellt tävlingsprogram över våra framtida tävlingar och evenemang.

I god tid

I god tid läggs det ut information på hemsidan om vilka föräldrar och andra eldsjälar som ska vara grenledare/funktionär på resp. arrangemang. Vad vi inte kan däremot är att lägga ut ett tidsschema i god tid mellan vilka klockslag du ska vara på plats, detta beror på att tidschema för tävlingen/evenemanget sätts alltid dagarna precis innan det äger rum.

En vecka före

En vecka före utsatt tävling/evenemang får alla involverad ett mail som påminnelse om kommande veckas engagemang. Kan man inte ställa upp?

Kan man inte ställa upp som funktionär, är det upp till ens eget ansvar att byta funktionärsuppdrag med någon annan förälder eller aktiv och att meddela detta till grenledaren och den egna gruppens funktionärsansvariga.

Funktionärsutbildning varje höst

Varje höst arrangerar vi grundläggande utbildning under lättsamt trevliga former. Friidrott ska vara kul för alla!

Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020