Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

100-årsfesten

2019-06-10

I början av april skickades det ut inbjudan brevledes till alla IFK Växjös svenska seniormästare samt till våra huvudsponsorer och sponsorerna till 2019-klubben. Alla IFK Växjös medlemmar som betalat medlemsavgift 2018 och/eller 2019 och som har uppgett sin aktuella epostadress har fått inbjudan per mail.

Har du inte fått någon inbjudan beror det på att vi inte har rätt mailuppgifter till dig. Självklart är du ändå välkommen till festen. Maila till anmalan@ifkvaxjo.se eller se inbjudan som ligger lite längre ner på denna sidan och anmäl dig direkt.

Är du inte längre medlem i IFK Växjö men vill vara med och fira föreningens första 100 år är du hjärtligt välkommen. Vill du att vi skickar en inbjudan till dig skickar du ett mail till anmalan@ifkvaxjo.se så återkommer vi med en inbjudan.

Vi har valt att subventionera priset för många, vilket betyder att vi inte bjuder någon på hela avgiften för festen.

Hoppas vi ses den 12 oktober!

/IFK Växjös styrelse

IFK Växjö fyller 100 år och det ska självklart firas. Lördagen den 12 oktober kl. 19.00 bjuder vi in till fest på Östergatans Restaurang i Myresjöhus Arena. Festen inkluderar välkomstdrink med tilltugg, trerätters middag med 2 glas vin/öl alt alkoholfritt alternativ, bar, tävlingar, bildspel, bokutdelning, historisk tillbakablick, musikunderhållning, dans etc. Mer information om festen kommer uppdateras här på hemsidan.


Så här anmäler du dig:

PLATS: Festen äger rum på Östergatans Restaurang i Myresjöhus Arena.

KLÄDSEL: KAVAJ

KOSTNAD: 350 KRONOR/PERSON för medlemmar och respektive

500 KRONOR/PERSON för övriga deltagare

ANMÄLAN: Maila anmälan till anmalan@ifkvaxjo.se senast 1 september 2019. Uppge även namn och mobilnummer på de anmälan gäller när du betalar. För att få gå på festen måste du ha fyllt 18 år.

BETALNING: BG 658–9212 i samband med anmälan. 350kr för medlemmar med respektive (500kr för övriga deltagare).

I samband med anmälan behöver vi veta om du behöver specialmat och om du vill hålla tal. Har du bilder är vi tacksamma om du mejlar dem till anmalan@ifkvaxjo.se. Genom att skicka bilden ger du oss rätten att använda den.


Boende

Quality Hotel Royal Corner i Växjö har ett superbra 100-årserbjudande till alla som behöver någonstans att bo före och/eller efter 100-årsfesten.

Enkelrum 580.- inkl moms/natt

Dubbelrum 780.- inkl moms/nattt

I priserna ingår följande:

  • Frukost
  • Fri parkering på hotellets innegård
  • Trådlös WiFi
  • Tillgång till hotellets gym- och relaxavdelning med bastu, pool och jacuzzi.

Bokning sker antingen via mail q.royalcorner@choice.se eller telefon 0470-70 10 00. Uppge koden "IFK100" för att få ta del av erbjudandet.

Md ifk v xj s 100  rs fest allm n
Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020