Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Svenska Friidrottsförbundets utbildningar

Svenska Friidrottsförbundet erbjuder flera olika typer av utbildningar. Det finns utbildningar för ledare/tränare, funktionärer, föräldrar etc. Vissa utbildningar erbjuds "lokalt" genom Smålands Utbildningscentrum (UC) och vissa utbildningar är nationella.

Nedan presenteras de utbildningar som just nu erbjuds runt om i landet.

För föräldrar:

Föräldrautbildning

Webbaserad

För tränare/ledare

När det gäller utbildningarna 10-12 år och 12-14 år är det obligatoriskt att börja med kursen Friidrott 10-12 år. När den kursen är avslutad är det sedan möjligt att gå vidare till kursen Friidrott 12-14 år. Båda kurserna är i sin tur obligatoriska för att gå nästa nivå. Här är en länk till Östsvenska Friidrottsförbundets utbildningskalender. Har du gått utbildningarna 10-12 år och 12-14 år och vill utbilda dig vidare finns den nationella utbildningen Friidrott för ungdom 14-17 år. Kontakta kansliet för mer information om denna utbildning.

För funktionärer

Distriktsdomare/grenledare

Denna utbildning är för aktiva15 år och äldre, föräldrar och andra friidrottsintresserade vuxna som vill vara grenledare på våra arenatävlingar. Vi försöker hålla utbildningen i Växjö varje höst, kontakta kansliet för mer information och datum.

Förbundsdomare

Denna utbildning är för dig som är rutinerad domare/funktionär med goda kunskaper om friidrottens tävlingsregler. Du bör vara 18 år eller äldre. Kontakta kansliet för information och datum.

Md prenumerera p  nyhetsbrev
Md bli st dmedlem
Md animiertes gif von online umwandeln de
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md blodomloppet horisontell
Md traningslager tka
Md vardegrund12 1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020