Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Börja träna friidrott

Md ifk v xj  p15 9473

Friidrott är roligt och utvecklande!

Visst är det otroligt inspirerande att se våra svenska och utländska friidrottsstjärnor hoppa högt och långt, springa fort och länge, eller kasta långt?

Blir du så inspirerad att du själv vill prova på friidrott, för att få veta om det i det stora utbudet av grenar finns någon som passar just dig?

Inom IFK Växjö finns ett stort antal barn/ungdomsgrupper och vi är ett glatt och busigt gäng med killar och tjejer som tränar, friidrottar och har en massa annat roligt för oss!

Du är välkommen närsomhelst, oavsett om du bara vill bara prova på eller börja på riktigt. Har du blivit så sugen att du skulle vilja börja med friidrott så kontakta vårt kansli eller någon av våra duktiga ledare/tränare för att få mer information om hur du går tillväga.
Du behöver inte kunna något om friidrott, det lär vi dig och vi lovar att du kommer hitta något som du tycker är jätteroligt!

Friidrottsskola 4

Det är ju det som är det bästa med friidrott, det finns så många olika grenar att välja mellan så att du kan alltid hitta något som du tycker särskilt mycket om. Vem vet, du kanske inte är en hejare på att springa fort, men däremot kanske du kan stöta iväg en kula långt!!

Varje sommar så arrangerar vi sommarfriidrottskola där vi erbjuder alla sugna barn att prova på friidrott. Två superroliga veckor i början av juni där barnen blir ledsagade genom friidrottens grenar, med lek, stim o stoj och hjälp av alla våra äldre aktiva friidrottare.

Klassikern är det obligatoriska badet i slutet av skolan, det är inte alla som kan komma hem och säga att man har badat i en vallgrav på Värendsvallen!

IFK Växjö driver ett antal friidrottsskolor i kommunen och här börjar de flesta yngre barn, för att sedan börja träna i Telekonsult Arena när de blivit lite äldre. Läs gärna mer om våra friidrottsskolor här.

Vill du veta mer?
Kontakta oss på tel 0470-161 16 eller via mail: info@ifkvaxjo.se

Md leoj junespelen2018
Md va xjo loppet funktion rslista
Md 01 logga ifk v xj
Bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub