Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Funktionärsinformation

För att en friidrottstävling ska bli riktigt lyckad så behövs det ett bra och duktigt startfält av tävlande i alla grenar. Men för att den ska bli riktigt, riktigt lyckad så krävs det även folk bakom de tävlande - alla våra duktiga funktionärer, som inte kanske alltid syns men verkar desto mer.

Som en ledande förening inom Svensk Friidrott arrangerar vi ett antal evenemang och tävlingar varje år och detta förutsätter insatser av funktionärer vid varje tävling. Vi behöver inte sticka under stol med att det är en oerhört stor och viktig inkomstkälla i föreningen med våra evenemang/tävlingar och att dessa genererar att vi dagligen kan bedriva vår verksamhet och erbjuda barn, ungdomar och äldre all den träning, gemenskap och utveckling som de behöver. För att vi ska nå våra uppsatta mål så förutsätter det funktionärsinsatser av samtliga föräldrar som har barn eller ungdomar i vår verksamhet.

Friidrott är inte svårt - det är kul och det finns en uppgift för alla oavsett om du kan allt eller inget. Vi erbjuder även alla våra funktionärer löpande utbildningar och vem vet, det kanske är du som står där och är domare nästa gång på ett stort mästerskap!

Md prenumerera p  nyhetsbrev
Md bli st dmedlem
Md animiertes gif von online umwandeln de
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md blodomloppet horisontell
Md traningslager tka
Md vardegrund12 1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020