Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Vår vision

Vardegrund12 2

IFK Växjös Vision

"IFK Växjö skall vara ett föredöme i idrottssverige när det gäller synen på träning, tävling och utveckling av unga idrottare på och
utanför friidrottsarenan.
I samarbete med kommun, näringsliv och andra intressenter vill vi erbjuda gränsöverskridande god idrott och berika fritiden för barn och ungdomar."


IFK Växjö skall vara en av Sveriges ledande värdeskapande idrottsföreningar. Genom ett stort engagemang från våra ledare och föräldrar skall vi få en bred bas med friidrottande ungdomar i alla åldrar, flickor som pojkar.
Detta skall utveckla framgångsrika idrottare som förebilder även utanför landets gränser och skapa ett stort intresse för föreningens vidare utveckling.
Vårt värdeskapande styrdokument kallar vi Blå Boken, läs mer genom att klicka på länken nedan för att ta del av vår syn på det vi gör och vad vi står för. Den ursprungliga Blå Boken är från 2005. I januari 2018 så gav styrelsen och kansliet ut en uppdatering, som du hittar nedan. Här finns även en längre version av Blå Boken.

Nedanför har vi även samlat några andra dokument som beskriver vårt arbetssätt.


Övriga dokument och sidor kring Friidrottens värdegrunder:

Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020