Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Pokalen har kommit hem till Araby

Publicerad 2023-02-01 19:36
Img 1607
Det var många glada och stolta barn, ledare och föräldrar som fick känna på pokalen vid dagens träning.
I förra veckan vann IFK Växjö priset "Årets Miniorlandslagsförening" under Atea Friidrottsgalan på Cirkus i Stockholm. Årets Miniorlandslagsförening är ett nytt pris som för första gången delades ut denna kväll.

På plats för att mottaga priset var Lars, Filip och Karin från Atea samt Ingela och Mikaela från IFK Växjö. Utöver vandringspokalen fick vi även en check på 50.000 kr som ska gå till att fortsätta utveckla Miniorlandslagsverksamheten.

Men idag fick alla i Växjös Miniorlandslag känna på pokalen och de var mycket glada och stolta över denna utmärkelse. Miniorlandslaget i Växjö tränar på Araby Park Arena och de flesta går på mellanstadiet på Centrumskolan och Ulriksbergsskolan. Ca 30 barn är med varje onsdag på träningen som leds av våra unga tränare Amanda Cederlöf, Abbas Taheri Nilsson, Kajsa Lindh och förre detta löparen Abdinur Aden. Under första terminen har även fem föräldrar anslutit till tränarteamet vilka också har genomgått en friidrottsutbildning som vi hade i början av året. Arbetet med Miniorlandslaget fortsätter och vi ska göra allt vi kan för att göra detta riktigt bra.

Foto: Atea

Motivering

Den vinnande föreningen har med ett brinnande engagemang och ett tätt lagarbete med sitt lokala Atea kontor skapat en aktivitet med det lilla extra. Med smarta initiativ som föräldrautbildning, låneskor och fruktlåda efter träning har man lyckats bygga en gemenskap kring aktiviteten som uppskattas av både barn och föräldrar. Tillsammans har man jobbat långsiktigt mot uppsatta mål och med mycket hjärta är man med och gör skillnad på orten.

Foto: Atea
Text: Mikaela Wieslander Mayer
Md prenumerera p  nyhetsbrev
Md bli st dmedlem
Md animiertes gif von online umwandeln de
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md blodomloppet horisontell
Md traningslager tka
Md vardegrund12 1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020