Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Anmälan till 2020 års funktionärsuppdrag

Publicerad 2019-11-05 16:59
Funktion rer  me18068
Foto: Deca text & bild
Nu är det äntligen snart dags för inomhussäsongen att dra igång igen och vi (IFK Växjö) kommer själva att arrangera ett gäng inomhustävlingar där vi är i behov av er som funktionärer. Som aktiv i IFK Växjö ska du och/eller någon/några i din familj bidra med de funktionärsinsatser som krävs för just din åldersgrupp.

Vi ger er nu chansen att själva vara med och påverka vid vilka tävlingar ni ska vara funktionärer.

Eftersom vi i god tid vill kunna planera vinterns funktionärsuppdrag behöver vi snarast ha in era önskemål med vilka två (helst tre) funktionärsdagar under inomhussäsongen som passar er bäst, dock senast den 20 november 2019.

Anmäl era val av funktionärsuppdrag via detta formulär: https://forms.gle/eaW4Mg4GRZv6if5Y9

Den 22–23 februari kommer vi arrangera inomhus-SM och vill du vara med som funktionär under detta arrangemang vill vi att du i stället mailar in din anmälan till anmalan@ifkvaxjo.se och här gäller först till kvarn principen.


Information:

Vid några tävlingar kommer vissa funktionärspass att delas i två 6-timmarspass. Var noga med att fylla i den e-post ni önskar få kallelsen till inför ert funktionärsuppdrag. Det går även bra att i formuläret meddela om det är någon speciell funktionärsuppgift som ni önskar (förutom friidrottsgrenar så kan det även vara sekretariat, kiosk, media, sjukvårdare m.m.). De som inte anmäler önskemål kommer att tilldelas dagar och uppgifter.

OBS! När funktionärsbehovet är fyllt för en tävlingsdag kommer detta alternativ att tas bort! Så först till kvarn principen gäller.

Ni som redan är med i några av våra team vid exempelvis eltid, sekretariat och media får gärna fylla i anmälan så vi har rätt kontaktuppgifter. Vidare information och tilldelning får ni från respektive ansvarig.

Söndagen den 24/11 kl. 16:30 så genomför vi en enkel funktionärsutbildning i samband med Klubbmästerskapen för grupperna 2006–2009. Vi hoppas att minst en förälder till varje barn vill och kan vara med på detta.

I funktionärsanmälan finns det redan nu möjlighet att välja vilka två långlopp som passar er bäst att vara funktionärer på. Har ni svårt att planera in vilka lopp under maj och augusti ni kan vara funktionärer på får ni en påminnelse om detta efter inomhussäsongen.

Mikaela Wieslander Mayer
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020