Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Dags att söka ledarutmärkelse

Publicerad 2019-02-10 18:32
Fortjanstdiplom
Svenska FIF och Smålands FIF erbjuder olika utmärkelser

I samband med IFK Växjös jubileumsår 2019 så vill vi passa på att uppmärksamma våra tränare och ledare. Svenska Friidrottsförbundet och Smålands Friidrottsförbund har några olika ledarutmärkelser, där just du kan vara aktuell.

Svenska FIF har ledarutmärkelser för 10år (förtjänstdiplom), 15år (förtjänstmärke) och 25 år (förtjänstmedalj i silver).

Smålands FIF har ledarutmärkelser för 5 år (förtjänstnål i silver) och 10år (förtjänstnål i guld).

Du som känner dig aktuell för någon utmärkelse, eller har några frågor, vänligen hör av dig till fredrik.ahlstrom@ifkvaxjo.se. Senast 1 mars 2019 vill vi ha din ansökan till kansliet, för att kunna skicka in våra samlade ansökningar. Observera att vi endast kommer att göra ansökningar för de som nu fortfarande är aktiva ledare i IFK Växjö, d.v.s. inget retroaktivt. Givetvis så kan man tillgodoräkna sig tidigare gärningar inom andra föreningar och distrikt.

IFK Växjös styrelse genom Fredrik Ahlström
Md 480x118px is bild stotta forening
Registrera dig som medlem hos Intersport på denna länk så får IFK Växjö en kickback varje gång du registrerar dina inköp på Intersports klubbkort.
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub