Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Dags för mångkamps-SM

Publicerad 2018-02-09 05:19
Frida bergvall 2311
Frida Bergvall är en av sex aktiva i startlistan till mångkamps-ISM.
Vinterns första SM-tävling

Förra helgen så tjuvstartade vinterns rikstäckande mästerskap med Riksmästerskapen i Vinterkast på hemmaplan. Nu är det dags för vinterns första mästerskap med SM-status. Som så många gånger förr så är det mångkamparna som är först ut. Mångkamps-ISM hålls i Norrköping. IFK Växjö har anmält sex aktiva. För fyra av dem så är det faktiskt deras första SM-mångkamp, ja för tre av dem (våra 15åringar) så är det till och med deras första SM-tävling ever.

Yngsta tjejklassen (F15) har i vanlig ordning det största startfältet med hela 23 stycken. Här har vi med Ellen Pettersson och Emilia Neuhaus. I nästa tjejklass (F16) så har vi med Tilde Gudmundsson och Tove Larsson. Tilde var sexa i fjolårets innekamp, och kommer säkert att kunna blanda sig i medaljdiskussionen i år också. Alla dessa fyra tjejer tävlar på lördagen.

På söndag så har vi Frida Bergvall i F19-klassen, där hon var trea i fjol. Tjejerna tävlar också om seniortiteln. Killarna har sju grenar fördelade på bägge dagarna. I yngsta klassen (P15) så har vi Svante Leijon till start. Även detta är en mycket stor klass, med hela 18 anmälda.

Vi önskar alla lycka till!!!

Text: Fredrik Ahlström Bild: DECA TEXT&BILD
Md ijsm funktion rslista
Uppdaterad 15/2-19
Md 01 logga ifk v xj
Vill du bli medlem i IFK Växjö?
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub