Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Dubbla medaljer på Lag-UDM

Publicerad 2020-09-09 14:20
Image from ios  1
Våra två medaljgäng!!!
Fina insatser i Ljungby

Våra 12-13 åringar har av tradition Lag-UDM som en viktig tävling. Som ofta i lagmomenten så är det en i vardera gren per lag. Det kan alltid uppmuntra någon att få testa på något annat än sin vanliga favoritgren.

Första matchen genomfördes i maj. Som så mycket annat så var det på hemmaplan, där man fick jämföra resultaten i efterhand. Nu gavs möjligheten att genomföra andra matchen för P13/F13 med samtliga lag. I lördags så stod Ljungby som värd för denna andra match. För tävlingen "Lag-UDM" så räknas bägge matcherna ihop. Och det är placeringen i respektive match som ger poängen.

I Flickor 13år så var det sammanlagt 11 lag till start i andra matchen. Våra tjejer födda 2008 tog en sjundeplats i denna andra match. Extra imponerande eftersom de har ett år kvar i klassen. Efter en lite svagare första match så blev det en sammanlagd elfteplats. Våra tjejer födda 2007 låg fyra efter första matchen. Även de gjorde en stark match i Ljungby och avancerade upp på tredje plats. BRONS till tjejerna!!!

I klassen P13 så gick det ännu bättre. Efter första matchen så låg vårat lag födda 2007 på en andra plats. Men med delad seger i denna andra match så räckte det till totalseger för våra 2007:or (förstärkta med Elias Karlsson -08). Guld och bäst i Småland (och Blekinge) !!!

Resultat

Länk till Lagresultaten.

Foto: Maria Daniels, Text: Fredrik Ahlström
Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020