Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

En helt vanligt (ovanlig) söndag

Publicerad 2019-01-13 14:57
Bild1
Ett härligt föräldramöte med grupp 2008

Alla våra träningsgrupper, åtminstone upp till 16år, är helt beroende av föräldramedverkan. Detta fungerar mycket bra. Grupperna brukar själva lösa sin ledar- och tränarbesättning. Men ibland så saknas det ledare.

Så har läget i grupp 2008 utvecklats. Gruppen startade efter sommarlovet med en bra ledarbesättning. Men sedan har några slutat, eftersom deras barn valt att inte fortsätta. Den senaste tiden så har det varit "endast" fyra tränare/ledare. Det kanske inte är kris i sig. Men med utökat antal träningar framöver, så blir det snart ett problem. Därför ägnade vi dagens träning till ett föräldramöte, som var välbesökt. Vi hade lite övrig IFK-information. Och samtidigt så vädjade vi om flera föräldrar som kan hjälpa till. Nu var det hela 13 stycken nya som anmälde sig. Någon vill hålla i administrativa uppgifter, medan några vill vara "hjälptränare". Vi kommer därför att plocka fram några utbildningstillfällen, som en introduktion.

Ett stort tack till er alla som gör grupp 2008 till en fortsatt väl fungerande träningsgrupp!!!

Text: Fredrik Ahlström, Bild: DECA Text & Bild (från KM november 2018)
Md 01 logga ifk v xj
Bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub