Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

En solig löparstart på 2020

Publicerad 2020-01-12 09:47
Received 1050506661949108
Foto: Torbjörn Nilsson
På nyårsdagen åkte Tilde Axelsson Fröjdenlund, Omar Nuur. och Peter Lönn ner till Santa Pola strax söder om Alicante där Göteborgs FIF sedan flera år arrangerat ett januariläger för löpare. Mer än 30 löpare och ledare/tränare har trivts i sol och gott sällskap på både träning, utflykter och återhämtande vilotimmar i eftermiddagssol.

Våra två IFK-löpare har haft 11 fina träningsdagar och en lysande uppladdning inför tävlingsåret år 2020. Några ord från huvudpersonerna själva om träningslägret.

Tilde - "Ett väldigt trevligt och lärorikt läger med många löpare från olika klubbar. Kul att äntligen kunna börja springa kontinuerligt igen efter en överbelastning i foten. Bra möjligheter till träning då det fanns en lång strand, fina grusvägar, arena och gym nära."

Omar - "Allting har funkat bra här, solen skiner och himlen är blå! Det bästa som en löpare kan önska sig. Har haft bra träningssällskap och kunnat träna i lätta löparkläder. Flera pass har gått snabbt i tävlingsfart, några i tröskelfart med flera lugna morgonjoggar som återhämtning. Träningsläger handlar inte bara om hård träning utan det är även mycket eget ansvar med bra rutiner för återhämtning. Åker hem på söndag som också är min 19-årsdag och ser fram emot Quality Hotel Games på lördag med 1500m i Telekonsult Arena. Det kommer bli kul att tävla inför publiken hemma i Växjö igen."


Text: Peter Lönn. Bild: Peter Lönn & Torbjörn Nilsson
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020