Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Funktionärsanmälan och Gott Nytt År!

Publicerad 2020-12-31 12:48
Här en påminnelse om funktionärsanmälan till Elittävlingen den 23-24 januari. Tävlingen kommer genomföras på ett smittsäkert sätt och likt övriga idrotter får friidrottens elitaktiva tävla även med de restriktioner som gäller nu. Självklart kommer tävlingen genomföras i liten skala och på ett smittsäkert sätt.

Som vid alla tävlingar behöver vi funktionärer till tävlingen, dock så få som möjligt för att undvika trängsel och på så sätt minska riskerna för smittspridning. Vi behöver en stomme med rutinerade grenfunktionärer men det finns även plats för dig som är nybörjare eller som bara varit funktionär vid några tillfällen. Ingen kiosk kommer finnas men vi behöver utöver grenfunktionärer hjälp med enklare uppgifter som insläpp, funktionärsmottagning, service, korgbärare osv.
Utöver de som kommer få en funktionärsuppgift behöver vi i dessa tider även ha en reservlista med tillgängliga funktionärer ifall någon blir sjuk/har symptom eller om någon i familjen är sjuk, de som hamnar på reservlistan är nog så viktiga som de som får en uppgift redan från början.

Självklart har vi i dessa tider förståelse för dig som inte vill vara funktionär i dessa tider av en eller annan anledning.

Funktionärsanmälan kommer du till via denna länk.
Föräldrar till aktiva födda 2010 och tidigare är välkomna att anmäla sig som funktionärer (ska under vintern göra minst två funktionärsuppdrag).
Aktiva födda 2007 och tidigare är välkomna att anmäla sig som funktionärer (ska under vintern göra minst två funktionärsuppdrag).

Hur tävlingsprogrammet ser ut i februari och mars ber jag att få återkomma om så fort vi fått besked om detta från Svenska Friidrottsförbundet.


Gott Nytt År!

Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020