Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Funktionärsinsamling

Publicerad 2018-11-07 13:34
Funktion rer
Dags för alla våra stolta funktionärer att kliva fram. / Foto: DECA Text & Bild
Dags att boka kalendern för 2019

Nu är planeringen i full gång inför vinterns tävlingar. Till uppgifterna som är avklarade hör bland annat: söka sanktion, välja tävlingsdatum, diskutera med Tävlingsgruppen m.fl., boka lokaler m.m., göra inbjudningar.

För att tävlingarna ska fungera bra även i vinter, så är det en förutsättning att vi alla hjälps åt som funktionärer. Samtidigt så är våra arrangemang en stor intäktskälla, och en förutsättning för att vi ska kunna hålla rimligt låga avgifter. Upplägget är det samma som tidigare vintrar.

För att funktionärspusslet ska gå ihop så krävs att föräldrarna till 10åringarna (födda 2008) och äldre genomför minst två (helst tre) funktionärspass vardera. Det samma gäller för de aktiva själva som är 13år (födda 2005) och äldre. Vänligen fyll i webanmälan senast 5/12 -18. De som ej önskat funktionärspass, kommer att tilldelas pass. Allt nedanstående hittar du också separat här på hemsidan.

Läs brevet från kansli och styrelsen. Som även är utskickat via brev.

Webanmälan vilka pass du vill vara funktionär. När en tävlingsdag uppnått önskat antal funktionärer, så stängs det alternativet.

Sammanställningen. Om du är tveksam vilka gånger du valt.

Fredrik Ahlström
Md 480x118px is bild stotta forening
Registrera dig som medlem hos Intersport på denna länk så får IFK Växjö en kickback varje gång du registrerar dina inköp på Intersports klubbkort.
Md 01 logga ifk v xj
Bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub