Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Hampus Widlund formtoppar i Sydafrika

Publicerad 2018-01-12 11:10
Hampus1
Rapport från ett lyckat läger

Halloj i galoschen kamrater! Hoppas ni håller ställningarna hemma i Telekonsult Arena.

Själv är jag på utlåning till Ullevi och befinner mig just nu i Pretoria, Sydafrika. Jag kom hit 29:e december för tre veckors träningsläger med medtävlare, motståndare och friidrottskompisar i "Ullevi långsprint". Vi har en minst sagt skön tillvaro med boende, måltider, bad, gym, enorma gräsytor och alla sorters arenor på några mångstegs avstånd.

Träningsmässigt kanske 37 grader är i varmaste laget men annars finns inte mycket att klaga på. :)

Träningen flyter på bra, vilket ju ändå är det vikigaste! Längtar efter att dra igång 2018 och hoppas att det blir ett übergemytligt friidrottsår. Har egentligen ända sedan hösten 2015 kämpat med diverse, men mår nu bättre, fysiskt och psykiskt, och har kunnat träna på under hösten och få den så omtalade kontinuiteten. Tränar mindre än de flesta med mina fyra pass/vecka men geparden tränar ca ingenting och är ändå snabbast i världen...

Jag kommer hem lagom till tävlingspremiär på hemmaplan i och med Quality Hotel Games! 60 häck och 200 på söndagen är det som gäller då. Det är också de grenar som kommer vara i fokus under inomhussäsongen med målet att förbättra mina 8.10 och femteplatsen från ISM förra året. Därefter blir det fullt fokus mot en lång och härlig utesäsong med korta, långa och framför allt snabba häcklopp! :)

Ha en fruktansvärt trivsam helg där hemma, här blir det safari imorgon.

Ses snart!

/Hampus

Text: Hampus Widlund, Bild: DECA TEXT & BILD
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md traningslager tka
Md md oppentraning2015
Md 2019klubben logo 1
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub