Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

IFK:s seniorer redo för Qualitativa tävlingar på hemmaplan

Publicerad 2020-01-15 13:28
Emil carlsson  hs25500
Vi får förhoppningsvis resultat på hög nivå av de våra i Quality Hotel Games, här symboliserat av Emil Carlsson!
De flesta av IFK Växjös seniorer kommer att premiärtävla i Telekonsult Arena den kommande helgen. De möter motstånd av hög kaliber och vissa grenar är av högsta nationella elitklass. 1106 deltagare gör 2648 starter i årets upplaga av Quality Hotel Games!

Av våra kvinnor gör Hanna Hoff starter på både 60 m, 200 m och i längdhopp. I längd gör Thilda Särnevång en intressant start. Förra veckans pers på 60 tyder på att formen är god vilket bådar gott om denna fart kan överföras till hoppning. Elise Malmberg gör säsongsdebut med 200 m och 60 m häck, grenar som hon ej har tävlat i på flera säsonger. I stav är det Matilda Honeth som ska tampas med många äldre hoppare och visa att Ungdomsfinnkampsformen håller i sig. Amanda Hjalmarsson kommer ånyo att försöka överträffa 12-metersmarkeringen då hon hoppar tresteg. Amanda är frisk vilket gör att förutsättningen finns.

På manliga sidan gör Alexander Brorsson comeback i IFK-linnet då han ger sig på årets första lopp över 60 m häck. Hampus Widlund väljer denna helg att springa slätlopp. 200 och 400 är grenarna för helgen och i dessa grenar får han sällskap av Anton Bertilsson. På 1500 m får vi se förra årets IFK:are Omar Nuur göra en av årets fyra inomhusinsatser. Stavhoppet blir spännande att följa med en comebackande Mikael Fagö och en ung tävlingssugen Emil Carlsson. Vi är lite extra nyfikna på är Linus Leveau, vårt nyförvärv som ska starta sin IFK-sejour med att tävla i längdhopp.

Utöver dessa finns det flera IFK:are i seniorklasserna och dessutom väldigt många som sig bör i ungdomsklasserna. Totalt är 105 atleter tävlandes för hemmaklubben IFK Växjö.

Text: Håkan Widlund Bild: Deca
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020