Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

IFK Växjö framtidssäkrar

Publicerad 2019-11-01 10:47
Sek
För att IFK Växjö ska fortsätta vara en av landets mest attraktiva tävlingsarrangörer så krävs det regelbunden påfyllnad av "funktionärer med extra kompetens". Inför vintern behöver vi påfyllnad för "tävlingens hjärta" - sekretariatet.

IFK Växjö anses i friidrottssverige som en av de absolut bästa tävlingsarrangörerna. Detta beror på fantastiska funktionärer samt ett resultat- och grafikprogram (Hego) som ger en upplevelse utöver vad andra arrangörer kan prestera.

Tävlingsarrangemang är IFK Växjös största inkomstkälla och en stor del i att hålla ner kostnaden för våra barn och ungdomar i verksamheten.

Navet som alltid måste fungera vid våra tävlingar är sekretariatet! Vi behöver här stärka upp med 2-4 nya funktionärer.

Vi söker nu Dig som har datorvana, grundläggande kunskaper om friidrott och dess regler, villig att djupdyka i vårt tävlingssystem Hego för att lära sig systemet samt att vara serviceinriktad mot våra besökare och tävlande. Har Du även kunskap om hur en databas fungerar är det ett plus.

För att bli duktig på Hego krävs att Du är villig att medverka vid fler tävlingstillfällen än de 2 som föreningen idag kräver. Under upplärningstiden bör man vara med på så många tävlingar som möjligt.

Arbetet består av uppläggning av tävlingar i Hego några dagar innan, seeda lopp, publicering av online resultatlistor på webben, stötta grensekreterare vid problem, registrera efteranmälningar, lösa problem när dom dyker upp samt att installera uppdateringar och testköra systemet.

Håkan Stenfelt som idag är den som kan mest om systemet bor inte längre i Växjö och har inte möjlighet att medverka lika mycket och behöver ersättas. Ulrika Lindh samt Jan Sandberg som också kan systemet och kör tävlingarna tillsammans med ett antal funktionärer, dock inte lika bra som Håkan, kommer att finnas kvar men vi känner att vi måste få in fler för att trygga framtiden för IFKs tävlingsverksamhet samt minska belastningen på varje enskild individ.

Vi kan lova att Du kommer till ett glatt gäng som har "högt i tak" även när tävlingarna ibland kan bli lite stressiga.

Att få sitta på bästa åskådarplats och se bra friidrott är ju inte heller någon nackdel.

Vill Du veta mer eller anmäla Ditt intresse så är Du välkommen att kontakta Jan Sandberg 0708-234811 eller jan.sandberg@telekonsultarena.se


Fredrik Ahlström
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020