Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Klubbmästerskap och funktionärsutbildning

Publicerad 2021-11-22 15:14
Km6
På edra platser
Stor mönstring i söndags

De senaste åren har vi på ett positivt sätt genomfört ett eget Klubbmästerskap för 11-14åringarna i slutet av november. Efter Coronauppehåll i fjol, så var det roligt att kunna hålla traditionen vid liv. Sammanlagt så samlade Klubbmästerskapet 115 anmälda deltagare. Resultatlistan hittar ni här. Enligt nya regelverket så ska vi inte publicera resultatlistan för 11år (o yngre). Men 11årsgruppen och Parasportgruppen var också med och tävlade igår.

Minst lika viktigt, eller i alla fall nästan, är vår funktionärsutbildning. Inomhussäsongen innebär många egna stora arrangemang. Till dessa tävlingar så behöver vi som vanligt många funktionärer. Detta betyder många nya föräldrar som funktionärer, framförallt i de yngre grupperna. Speciellt med endast elittävlingar förra vintern. Så därför så passar vi på att köra en enkel introduktion i olika funktionärssysslor för föräldrarna. I söndags så tävlades det i 60m, längd och kula. Dessutom så passade några på att testa eltiden, sekretariat och media som också ingår som funktionärssysslor. Samtidigt så bjöd vi alla funktionärer på kaffe o kaka.

Vi gladde oss åt många fina prestationer. Denna gång inte enbart av våra tävlande ungdomar, utan även av deras föräldrar funktionerande.

Text: Fredrik Ahlström, Bild: Mikaela Wieslander Mayer
Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020