Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Martin och Magnus till Finnkampen

Publicerad 2019-08-21 20:39
Finnkampen sedan1925
Funktionärer i längd/tresteg

IFK Växjö kan glädjas över att ha många deltagare uttagna till Finnkampen i helgen. Tre stycken aktiva i "riktiga" Finnkampen, fem stycken aktiva i Ungdomsfinnkampen, någon coach … och två funktionärer.

Redan innan utesäsongen så blev Martin Joabsson (översta och understa bilden) och Magnus Månsson (mittersta bilden) uttaga som funktionärer i längd/tresteg. Martin är välkänd kanske främst som Tävlingsledare på nästan alla våra arenaarrangemang sedan fem år tillbaka. Magnus Månsson har under de senaste åren varit en flitig och pålitlig grenledare i längd/tresteg vid våra arrangemang.

Som flitig arrangör av stora tävlingar så är det ganska logiskt att även IFK Växjös duktiga funktionärer får chansen i rampljuset. Och det är roligt att det finns olika vägar till landslagsuppdrag.

Den Finnkampsresa som IFK Växjö arrangerar samlar en full busslass, och nästan lika många ingår i Friidrottsgymnasiets Finnkampsresa. Och vi har bägge biljetter på bortre långsidan. Så Martin och Magnus kommer att ha sin egna hejarklack!!!


Text Fredrik Ahlström, Bild: DECA TEXT & BILD
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020