Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Nya riktlinjer från och med Julafton

Publicerad 2020-12-23 10:24
Tyvärr kan vi i år inte leverera någon rolig julklapp till våra medlemmar. Igår gick SFIF ut med information om hur de nya riktlinjerna påverkar friidrotten. I dokumentet här nedan kan ni i korta drag se hur det påverkar friidrotten i Växjö. Det är oerhört tråkiga besked men vi hoppas verkligen att den insatsen vi nu gör tillsammans kommer lätta trycken på vården och att färre människor behöver drabbas.

Vi hoppas att ni finner kraft och inspiration till att fortsätta träna även om det kommer bli utomhus för de allra flesta av er. Här kan ni läsa riktlinjerna som gäller fram till den 24/1-21.

- Det här var ju inte den julklapp vi önskade men situationen i pandemin är allvarlig och kräver att vi ytterligare begränsar kontakter med andra människor. Vi uppmanar därför alla att gemensamt hålla ut under långhelgerna och ytterligare några veckor. Fortsätt att träna, rör på er och gör det själva eller tillsammans i små grupper utomhus. Det vet vi är bra för både kropp och själ och så hoppas vi i början av nästa år kunna börja återgå till mer normal verksamhet, säger Stefan Olsson, generalsekreterare till friidrott.se.

Mikaela Wieslander Mayer
Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020