Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Nytt År = Nya Aktiva

Publicerad 2020-01-09 13:42
Alexander brorsson 3674
Alexander Brorsson som lämnade IFK Växjö 2014 är nu tillbaka och ska åter ta på sig IFK:s blåvita dress!
Fem atleter har under hösten bestämt sig för att ansluta sig till IFK Växjö. Samtliga bor i Växjö, tränar i Växjö och är knuten till IFK-tränare. Dessa är Sandra Alvero, Alexander Brorsson, Linus Leveau, Moa Nilsson samt Vendela Rydbäck.

Sandra Alvero är född 2001, kommer från Habo, och har börjat studera på Linnéuniversitetet. Hon har hoppat hela 4.06 i stav och har sedan en tid tillbaka ingått i "Pinnagänget" under ledning av Stefan Carlsson och Peter Widén.

Alexander Brorsson är född 1990, kommer från Athletics 24Seven och är nybliven pappa. Alex har flera SM-guld på korta häckdistanser och siktar på att göra en fin inomhussäsong. Tränar med " Ninja Hurdles" under ledning av Håkan Widlund.

Linus Leveau är född 1997, kommer från Helsingborg, jobbar inom skolans värld i väntan på att få påbörja polisutbildning. Han är i första hand längdhoppare och tränar med "The Plastelinas" under ledning av Ingela Nilsson.

Moa Nilsson är född 2000, kommer från Oskarshamn och jobbar som elevassistent. Hennes grenar är löpning både kort och långt och hon tränar främst med äldre ungdomar under ledning av Lina Pettersson, Håkan Widlund och 03-04-tränarna.

Vendela Rydbäck är född 1997 och kommer från GKIK i Göteborg. Hon ska fortsätta sin påbörjade sjuksköterskeutbildning här i Växjö. Vendela är framstående på 200, 400 och 400 m häck. Tränar med "Ninja Hurdles" under ledning av Håkan Widlund.

Varmt välkomna till IFK Växjö önskar vi ovan nämnda kvintett!!

Bilderna visar Sandra i ett stavhopp och Vendela på 400 m häck.

Text: Håkan Widlund Bild: Deca
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020