Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Omläggning av banor på Värendsvallen

Publicerad 2020-07-20 11:40
Växjö Kommun har äntligen fått till omläggning av halvmånarna inne på Värendsvallen.

Under veckorna 32-35 kommer Vöfab att byta underlaget i halvmånarna. Detta gör att höjdhopp och stavhopp måste genomföras inne under dessa veckor.

Växjö Kommun hoppas på bra väder som gynnar läggningsarbetet och att resultatet nu ska bli bra. Det är samma firma som lade spjutansatsen inne i Tipshallen i vintras och det jobbet är kommunen nöjda med.

Under dessa veckor kan det även vara lite maskiner i vägen på löparbanorna och gräsmattan så ni tränare får hålla lite koll så det inte klättras på maskiner med mera.

När det gäller kommande tävlingar (Micropower Power Tour och Smålandsspelen) har vi tyvärr inte fått till något nytt datum än. Men vi vill uppmuntra er tränare till att själva köra tävlingar för era aktiva och från och med augusti är utbudet av tävlingar större. Håll utkik på de olika distriktsförbundens hemsidor för att hitta tävlingstillfällen i dessa annorlunda tider. Förutom Småland arrangeras det många tävlingar i Skåne och Göteborg.

Mikaela Wieslander Mayer
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020