Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Stärkt samarbete med Micropower Group

Publicerad 2020-01-10 09:10
1444391060mpg logo med devis
Sedan många år tillbaka så har Micropower Group varit en av våra trognaste samarbetspartners. Vi är extra glada över att vi genom det nya avtalet lyckas stärka vårt samarbete ytterligare. Sedan något år tillbaka så har vi med deras tryck på träningsoveraller och andra profilplagg. Från årsskiftet kommer de också att vara med på våra tävlingskläder (linne/topp) där de ersätter Södra.

Det är alltid svårt när man ska byta reklam på kläder, och vi är fullt medvetna om att det kan ta lite tid innan alla har rätt reklam.

Alla som beställer nytt på Intersport från och med nu kommer att få rätt reklam. ALLA som tävlar på senior-SM (inne/ute/mångkamp) SKA ha rätt reklam. Information till berörda aktiva kommer från kansliet. Är det några frågetecken hör av er. "Övriga" kan som sagt tävla vidare i sina "gamla" IFK-kläder.

Micropower är en oberoende tillverkare av batteriladdare, litiumjonbatterier och system för industriellt bruk. Bolaget startade 1984 och är idag marknadsledare i Nordeuropa för batteriladdare till truckapplikationer. Vi har en stor fördel av vertikal integration, där vi har kontroll över alla viktiga steg i produktionsprocessen – bland annat tillverkning av styrkort till tester och kontroll av produkten som skall levereras till kund. Koncernen drivs av operativa ägare som garanterar kontinuitet, kvalitet och know-how genom alla bolagen.
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md webp.net gifmaker
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020