Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Tack alla för visad hänsyn i Telekonsult Arena

Publicerad 2021-11-11 15:46
Img 0833
Skogräns gäller
Ökad info om skogränsen ger mycket bättre resultat

Telekonsult Arena har ganska nyligen fyllt 9 år. Vi ska alla vara stolta över att den fortfarande känns mycket fräsch. Anledningen är att vi alla hjälps åt. Dels genom att se till att ställa tillbaka sakerna på rätt ställe. Och dels genom att inte ha samma skor ute som inne.

Denna skogräns har funnits alla nio åren, men... I höst så har ordningen varit rejält sämre. Konsekvensen har blivit betydligt flera timmar städ per vecka. Följdeffekter av detta kan givetvis bli höjda hyror och längre avstängt innan tävlingar. Vilket känns mycket onödigt.

Tillsammans har Arenabolaget och IFK Växjö kört en enad front. Efter påminnelse via mejl så vi även haft bemanning vissa tider. Allt för att inte samma skor ska användas i Telekonsult Arena, som utomhus. Vi har möts av ett nästan enbart positivt bemötande, och förståelse för dessa åtgärder. Vi tackar er alla för att vi tillsammans hjälps åt. Det innebär en fortsatt fräsch Telekonsult Arena, med en rimligare städfrekvens.

Arenabolaget genom Fredrik Ahlström och Mikael Fröberg

IFK Växjö genom Mikaela Wieslander Mayer och Håkan Widlund

Fredrik Ahlström
Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020