Toppbanner ny medbg ver1 1 2015

Uppdatering angående tävlingar

Publicerad 2021-04-30 17:05
Det har varit några dagar med information om nya riktlinjer angående tävlingar för barn och unga födda 2002 och senare. I onsdags gick RF ut med att det är okej med enstaka små, lokala matcher och tävlingar en gång i veckan per person. Igår kom Svenska Friidrottsförbundet med ett förtydligande med hur vi i friidrottens ska förhålla oss till dessa riktlinjer.

Tyvärr för oss kronobergare kom idag beskedet att skärpta lokala råd gäller i vår region fram till och med 16 maj till en början. Det betyder för oss i idrotten att barn och unga födda 2002 som inte fått "elitlicens" får avvakta tävlandet ett tag till.

Resor för tävlingar till andra regioner är inte heller okej i detta läget. Vi kommer förbereda på vilket sätt vi, utifrån Svenska Friidrottsförbundets riktlinjer som gäller just nu, kan erbjuda tävlingar för aktiva med Växjö som träningsbas så fort restriktionerna lättas.

Önskar er med detta dystra besked en lugn och trevlig Valborg. Fortsätt håll i, håll ut och håll avstånd!

/IFK Växjös styrelse samt Mikaela Wieslander Mayer

Läs mer om de olika beskeden här:

Mikaela Wieslander Mayer
Md webp.net gifmaker
Md 01 logga ifk v xj
Klicka på bilden om du vill bli medlem i IFK Växjö
Md traningslager tka
Md vaxjoloppet logo jan2015
Md varruset logo 2017
Md kampenmot 2
Md vardegrund12 1
Md dopad ver1

Alla våra tävlingsarrangemang i Telekonsult Arena sänder vi live så att du kan vara med och titta var du än befinner dig.
Du hittar länk på respektive arrangemangs sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub
© IFK Växjö 2020